Meditációk

Nagy Csoportos Meditációk

Miért érdemes egy évben mind a 6 Nagy Csoportos Meditáción részt venni?
Mindazok, akik egész évben rendszeresen ellátogatnak a Nagy Csoportos tisztító, gyógyító eseményeinkre, az Ő Lelküknek és fizikai testüknek és szinteknek folyamatos a fejlődése, a tisztulása és a gyógyulása. Ezen felül a spirituális szintek, rétegek és a spirituális testek harmonizálása blokkok kitisztítása, valamint a mentális részünk tisztítása és az érzelmi blokkoknak az elengedése indul el.

Ezen embereknek a tisztulásuk és a gyógyulásuk is megtörténik a végtelen Isteni szeretetben és ezért folyamatosan tudunk velük kényelmesen munkálkodni azokon a dolgokon, amikre kérik a Gyógyító Segítő Entitásoknak a segítségét.

Mivel az életünkben folyamatosan változnak a dolgok, így az energiák is változnak. Egyre intenzívebbek lesznek, hatékonyabbak, ezért könnyebben tud átalakulni bennünk is a sok negatív és így könnyebben tudjuk feloldani a bennünk levő blokkokat.

Minden meditáció egymásra van építve és mindig plusz segítséget képes nyújtani a változásra és a változtatásokra, az átalakulásra és az átalakításokra az életünkben.

Nagyon nagy TÜRELEMRE van szükségünk önmagunkkal szemben.

Minden meditáció más mélységekben tisztítja ki a blokkokat és alakítja át a bennünk levő negatív energiákat, tulajdonságokat pozitívvá.

Azok, akik már 11 éve járnak hozzánk, szerencsére ma már gondtalan könnyebb az életük, mert a meditációk során annyira kinyílt a szívük az Isteni gondoskodó szeretet felé, hogy a fizikai életükben sokkal könnyebben tudják megoldani azon nehezebb feladatokat, amit Isten rájuk bízott.

Te is lehetnél egy ilyen "kis emberke" aki folyamatosan megajándékozod magad ezen napok tisztító és gyógyító erejével, energiáival.

Talán neked is jobban kitartóbbnak kellene lenned önmagaddal kapcsolatban és az életeddel kapcsolatban, hogy türelmesen kivárd amíg a Lelked is elengedi azon nehézségeket, gondokat, amiket hozott magával erre az életére. Ezért is ajánljuk neked is ezen meditációs napokat velünk.

Igen, valóban célszerű volna egy évben mind a 6 alkalommal ezen segítő napokat választani az életünkben. A 6 alkalom minden évben: 

  • februárban, Húsvét ünnepén, júniusban, Szent Ignác napi meditáció júliusban, októberben és Karácsonykor.

Szeretettel várunk téged is Kedves Fénykereső Barátunk!


Kis Csoportos Meditációk

Életünk természetes része, hogy tele vagyunk megoldandó feladatokkal.
Ha segítségre van szükséged párkapcsolati, munkahelyi kapcsolati vagy karmikus feladatok megoldásában, vagy kérdésed van az életeddel kapcsolatban, akkor szeretettel várunk a Kiscsoportos tisztításokra 2023-ban is!
Beszélgetünk, kérdezhetsz és a tisztító vezetett meditációban megkaphatod az Entitásoktól azt a tisztítást és gyógyító fény energiákat, amire épp szükséged lehet. 

Sokszor feleslegesen kételkedünk magunkban és sok minden másban vagy kétségbe esünk ami csak nehezíti, hogy meglássuk a helyes utat. Többek között ezek az energiák is kitisztításra kerülnek, hogy a párkapcsolatainkban és a házasságunkban és az egész életünkben is a jó irányba haladhassunk. Csodás Napokat! Nagy Szeretettel várunk Mindenkit!