Egyéni kezelés

Az egy órás egyéni kezelés Gyurácz Eszterrel a következőből áll: Az első fél órában beszélgetés, tanácsadás a problémákkal kapcsolatban. Személyre szabott kezelési javaslat és útmutatás az adott problémák megoldásával kapcsolatban. Mátrix Mix rendszerrel való 100%-os energetikai letisztítás, blokkok eltávolítása adott energetikai szintekről a lélekből és mindezek pozitív átalakításának elindítása a fizikai szinten. Test, lélek, szellem harmóniájának, egyensúlyának a létrehozása.
A második fél órában Kristályágy kezelés, ahol fényterápia által kaphatsz kezelést a Fény Entitásaitól.


Kristályágy kezelés 

A kristályágyat az Entitások utasításai szerint és elképzelései alapján alakították ki Brazíliában. Ez a kezelés segít kiegyensúlyozni, megtisztítani és helyreállítani a test energetikai mintázatát, ami a kristályok, illetve a szöveteinkben, sejtjeinkben lévő víz rezonanciájának összehangolódásából adódik. A kezelés ideje alatt gyakran érezhető a Brazil Segítő, Gyógyító Entitások jelenléte.

A kristályágy terápia ajánlott ideje 40 perc.

Milyen hatások érnek a Kristályágy kezelés során?

 • kristályok: Egy állványon 7 db hegyikristály van a kliens teste felett 20-40 cm-rel. A kristályok képesek átadni, elraktározni és megváltoztatni a bennünk lévő energiát.
 • alkalmazott fényterápia: A 7 db hegyikristály a kliens egy-egy csakrájára (meridiánrendszerének energiaközpontjaira) irányul és annak megfelelő színnel, azaz pulzáló fénnyel van megvilágítva. A színek gyógyító hatásairól az alkalmazott fényterápiáról szóló leírásunk ad részletesebb tájékoztatást.
 • hangterápia, relaxáció: Halk meditációs zene szól a kezelés alatt, amely a kliens elmélyülését segíti.

A Kristályágy terápiával kapcsolatos tudnivalók:

 • Várandós nők is igénybe vehetik a kristályágy kezelést.
 • Gyermekek 5 év felett úgy vehetik igénybe a kezelést, ha a szülő egyidejűleg a helyiségben tartózkodik.
 • NEM javasolt epilepsziára hajlamos emberek részére.


Kristályágy előnyei:

 • Negatív energiák tisztítása minden szintről és rétegből, sejt, DNS szinten, az öngyógyító folyamatok elindítása (lélek–spirituális szintek, mentális szintek, érzelmi-,  fizikai szint, testek tisztítása, gyógyító rezgések harmonizálása).
 • Csakrák harmonizálása, helyes fordulatszámon való pörgése és a hozzá tartozó szervek, mirigyek tisztítása és gyógyítása.
 • Spirituális fejlődési lehetőség.
 • A gyógyítás mind a lélek, mind a szellem és a test szintjén rezgésemelés által történik, a jó közérzet elősegítésére.
 • A kezelés megszüntetheti a betegségtüneteket.
 • A gyógyító kristályágy kezelés alatt a Gyógyító, Segítő Jó Szellemlények, az Entitások jelen lehetnek és a páciensen dolgozhatnak.
 • Ha a páciens dolgok történését érzi a testén vagy a testében, vagy látja a helyiségben az Entitásokat, ez a spirituális csakra tisztításának és sorba rendeződésének következtében lehet.
  Ez az átrendeződés az Entitások számára egy könnyebb fizikai gyógyítási folyamatot tesz lehetővé.

A kristályágy szabályai:

 1. Kérjük, hogy a kristályokhoz ne nyúlj.
 2. Amikor lefekszel az ágyra, mondj el egy imát a saját szavaiddal vagy a Mi Atyánkot, utána mondd el a Jóistennek vagy Jézusnak vagy a Gyógyító Segítő Entitásoknak, hogy miben szeretnéd kérni a segítségüket.
  Érdemes minden életterületedről felsorolni az összes blokkokat, félelmeket, negatív gondolatokat, negatív érzéseket, embereket és kérni a megbocsájtást magadnak és másoknak, a környezetedben levő családtagjaidnak, embereknek, akik a fájdalmat, a sérelmet és a bántalmat okozták neked.
 3. Utána vegyél egy jó nagy mély levegőt és fújd ki.
 4. Amikor készen vagy, érdemes egy 10-20 percre beülni a meditációs terembe és megköszönni mindenkinek minden segítséget, amit itt és most megkaphattál.


Milyen gyakran vegyük igénybe a kezelést?
Egy alkalomra javasolt idő:

 • gyermekeknek: 20 perc
 • felnőtteknek: 40 perc, de lehet jönni 60 percre is.

Az ajánlott rendszeresség heti 1 alkalom (de ettől igény szerint el lehet térni).


Hol vehető igénybe a kristályágy terápia?

 • Budapest: Meditációs Központ
  cím: 141 Budapest, Szenice utca 9. Fsz.
  bejelentkezés: +36 20 951 5688

Kellemes tisztulást és gyógyulást kívánunk áldással és szeretettel Isten nevében.


Alkalmazott fényterápia


IBOLYA SZÍN - KORONA CSAKRA
Ez a szín kezeli a mentális betegségeket, és az idegrendszer állapotát; a reumát és a vese- húgyhólyag állapotát befolyásoló tényezőket; az idegrendszert és agyat. Rendkívül megnyugtató. Csökkenti a nyomást a motor neuronban, a keringési és nyirokrendszerben. Tisztítja a vért, és megállítja a daganatok növekedését. Fenntartja a test káliumegyensúlyát. Jó hatással van a pszichés állapotra, fejleszti az érzékenységet.


INDIGÓ SZÍN - HARMADIK SZEM CSAKRA
Az indigó szín használható a szem állapotának javítására, orra, fülre; asztmára és a tüdő állapotára; a feszültség és a stressz kezelésére; kelésekre és fekélyekre; ekcémára és sebekre; visszérre. Csökkenti a vérzést és hatással van az emocionális és spirituális szintekre. Gyógyíthatja a tályogokat. Frissítő, összehúzó, elektromos. Jó hatással van a mellékpajzsmirigyre.


KÉK SZÍN - TOROK CSAKRA
Ez a szín hideg, összehúzó, tonizáló és megnyugtató.
Fertőtlenítő adottságai vannak, javasolt minden típusú fájdalomra. Kontrolállja a torok csakrát, nyugalmat és békés vibrációt teremt. Regenerálja az idegrendszert.
Ajánlott az aggódás kezelésére, nyugtalanságra, szorongásra. Jó a torok állapotára, lázra, gyulladásra, álmatlanágra és fejfájásra. Jó a menstruációs fájdalmakra is.ZÖLD SZÍN - SZÍV CSAKRA
Ezt a színt gyakran használják a szív és a tüdő állapotának javítására, akárcsak a fekélyre és fejfájásra. Gyakran használják a rák gyógyítására. Enyhíti a feszültséget és az idegi sérüléseket.
Frissítő és nyugtató szín, megfelelő az álmatlanságra és nyugta
lanságra.
Elősegíti az agyalapi mirigy működését. Elősegíti az optimizmust, derűt és anyagi fejlődést. Hatással van a tumorra, és az asztma állapotára.


SÁRGA SZÍN - NAPFONAT CSAKRA
Ez a szín aktiválja a motor neuront és generálja az izom energiát. Serkenti az epe kiválasztását. Jó a bőrnek és pszichológiai szempontból enyhíti a depressziót. Növeli a mentális képességeket, és segít fejleszteni a logikus és intuitív készséget. Segít gyógyítani a szív állapotát, emésztést, székrekedést, májat, cukorbetegséget. Segít eltávolítani a kálciumot, jó az ízületi gyulladásra. NARANCS SZÍN - SZAKRÁLIS CSAKRA 
A narancs szín ajánlott a lép és vese állapotának javítására, a hörghurutra és a tüdőre, vesére, epekőre, érzelmi bénultságra, hasi görcsökre és görcsösségre, krónikus reumára, a petefészekre. Nagyon jó a keringési rendszerre. Serkentő, meleg, görcsoldó szín. A piros színnel együtt használhatjuk erőtlenségre, görcsökre és izomgörcsökre.PIROS SZÍN - GYÖKÉR CSAKRA
Ezzel a színnel lehet javítani a vastagbél állapotát, a végbelet, gerincet, idegrendszert, nemi szerveket, vérszegénységet, bénulást, rossz keringést, és a vér állapotát, az izomrendszert.
Serkenti és gerjeszti az idegeket és a vért. Kioldja az adrenalint, aktiválja a vérkeringést és újjáéleszti a fizikai testet. Ajánlott a vérszegénységre és alultápláltságra, gyengeségre. Ne használjuk gyulladásra!