Bővebben a Gyógyító Jó Szellemlényekről

Kik a Gyógyító Szellemlények?
Isten szeretetének kegyelméből, a Gyógyító Jó Szellemlények, a Fény Entitások (más szóval "Entitások" vagy "Szellemorvosok") munkálkodnak és segítenek az embereken a gyógyítás minden formájában.

Egy férfi médium csak férfi Entitásokat testesíthet meg, míg egy női médium csak női Entitásokat testesíthet meg. (Vannak olyan női médiumok, akik a Férfi Entitásoknak az erejét, energiáit képesek közvetíteni, áramoltatni és ezáltal tudnak segíteni a fizikai szinten.)

Ezen eljárás során szükség szerint más (férfi és női ) energiák is segítenek a háttérben vagy éppenséggel az előtérben. A gyógyító eljárásban (például a spirituális beavatkozások során) több ezer Entitás is részt vehet a segítség nyújtásban.

Kik a Gyógyító Jó Szellemlények, az Entitások?
Ők rendkívülien fejlett és jótékony szeretet–fény–jó–szellemlények, akik valaha a Földön éltek, és a Casa (Abadianiaban a Loyolai Szent Ignác Ház) keretein belül végzett munkájukkal Isten szolgálatát választották. Nincsen szükségük a Föld felszínére való fizikai újjászületésre, de szellemi szinten az emberiség segítése által továbbra is folyamatosan fejlődnek. Az Ő fejlődésük úgy történik, hogy amikor sikerül meggyógyítaniuk egy lelket, vagy az adott ember életében beköszönt a harmónia, a szeretet és a boldogság, akkor az Ő rezgésük emelkedik (a szeretettel teli rezgésük), hiszen sikerült megmenteniük egy újabb földi halandó lelket. Időnként felfedik (személy) azonosságukat, de nem mindig.

Ezek a rendkívüli segítők elhunyt emberek szellemei: orvosok, sebészek, fogorvosok, pszichológusok, terapeuták, gyógyszerészek, nővérek, tudósok, teológusok, filozófusok, filantróp személyek, újságírók, szentek, Jezsuiták, papok, misszionáriusok, mártírok, médiumok, tanítók. De vannak közöttük politikusok, lovagok, királyok, vezetők és egyéb fontos személyiségek.

Vannak még olyan Jó Szellemlények is , akik sosem éltek fizikai testben a Földön, de Isten akaratából lejöhettek és segíthetnek nekünk embereknek. Ilyen Entitás aki megnevezte magát: Dom Ingrid és Amor.

Mindegyiküknek megvan a saját szakterülete, képesek megérteni minden problémánk gyökerét és azt, hogy hogyan lehet azokat számunkra a legjobb módon orvosolni. Letapogatják (beszkennelik) egy személy energiamezőjét, auráját, hogy kiderítsék mire van szüksége és különféle eljárásokat tanácsolnak ahhoz, hogy a gyógyítás és a megtisztulás megkezdődhessen.
Minden személlyel mind a négy szinten foglalkoznak: szellemi szinten, mentális szinten, fizikai szinten és Lelki szinten is.
Gyakran a gyógyulás a lélek "készenlétén" alapul (mennyire van kész a változásra, gyógyulásra).

Amennyiben úgy döntesz, egész életedben veled maradnak és segítenek neked, amikor kéred. Az Entitások mindazoknak elküldik energiájukat, akik segítséget kérnek.

Az Entitások a munka felét végzik el és Te vagy a felelős a másik féléért.
Ez közös munka, partnerség. Erőfeszítést kell tenned önmagadért.
Isten szeretete a valódi gyógyító erő!