Bővebben a Gyógyító Jó Szellemlényekről

Kik a Gyógyító Szellemlények?
Isten szeretetének kegyelméből, a Gyógyító Jó Szellemlények, a Fény Entitások (más szóval "Entitások" vagy "Szellemorvosok") munkálkodnak és segítenek az embereken a gyógyítás minden formájában.

2012. 12. 21. óta megváltozott az, hogy egy férfi médium csak férfi Entitásokat testesíthet meg, míg egy női médium csak női Entitásokat testesíthet meg. Vannak olyan női médiumok, akik a Férfi Entitásoknak az erejét, energiáit képesek közvetíteni, áramoltatni és ezáltal tudnak segíteni a fizikai szinten.

Ezen eljárás során szükség szerint más (férfi és női ) energiák is segítenek a háttérben vagy éppenséggel az előtérben. A gyógyító eljárásban (például a spirituális beavatkozások során) több ezer Entitás is részt vehet a segítségnyújtásban.

Kik a Gyógyító Jó Szellemlények, az Entitások?
Ők rendkívülien fejlett és jótékony szeretet–fény–jó–szellemlények, akik valaha a Földön éltek, és a Casa (Abadianiaban a Loyolai Szent Ignác Ház) keretein belül végzett munkájukkal Isten szolgálatát választották. Nincsen szükségük a Föld felszínére való fizikai újjászületésre, de szellemi szinten az emberiség segítése által továbbra is folyamatosan fejlődnek. Az Ő fejlődésük úgy történik, hogy amikor sikerül meggyógyítaniuk egy lelket, vagy az adott ember életében beköszönt a harmónia, a szeretet és a boldogság, akkor az Ő rezgésük emelkedik (a szeretettel teli rezgésük), hiszen sikerült megmenteniük egy újabb földi halandó lelket. Időnként felfedik (személy) azonosságukat, de nem mindig.

Ezek a rendkívüli segítők elhunyt emberek szellemei: orvosok, sebészek, fogorvosok, pszichológusok, terapeuták, gyógyszerészek, nővérek, tudósok, teológusok, filozófusok, filantróp személyek, újságírók, szentek, Jezsuiták, papok, misszionáriusok, mártírok, médiumok, tanítók. De vannak közöttük politikusok, lovagok, királyok, vezetők és egyéb fontos személyiségek.

Vannak még olyan Jó Szellemlények is , akik sosem éltek fizikai testben a Földön, de Isten akaratából lejöhettek és segíthetnek nekünk embereknek. Ilyen Entitás aki megnevezte magát: Dom Ingrid és Amor.

Mindegyiküknek megvan a saját szakterülete, képesek megérteni minden problémánk gyökerét és azt, hogy hogyan lehet azokat számunkra a legjobb módon orvosolni. Letapogatják (beszkennelik) egy személy energiamezőjét, auráját, hogy kiderítsék mire van szüksége és különféle eljárásokat tanácsolnak ahhoz, hogy a gyógyítás és a megtisztulás megkezdődhessen.
Minden személlyel mind a négy szinten foglalkoznak: szellemi szinten, mentális szinten, fizikai szinten és Lelki szinten is.
Gyakran a gyógyulás a lélek "készenlétén" alapul (mennyire van kész a változásra, gyógyulásra).

Amennyiben úgy döntesz, egész életedben veled maradnak és segítenek neked, amikor kéred. Az Entitások mindazoknak elküldik energiájukat, akik segítséget kérnek.

Az Entitások a munka felét végzik el és Te vagy a felelős a másik féléért.
Ez közös munka, partnerség. Erőfeszítést kell tenned önmagadért.
Isten szeretete a valódi gyógyító erő!