RÓLAM

Gyurácz Eszter

"Eszter sokáig kereste az útját. Mindaddig, amíg azonban mindent el nem veszített, ami talmi csillogása, hamis értékrendje addigi életét uralta és látását elvakította, nem mutatták meg számára a kijelölt útját. Amikor ez megtörtént, sportolói múltjából adódóan kitartóan, fegyelmezetten, megingathatatlanul haladt előre és szedte fel azt a tudást, azt az alázatos, önzetlen hozzáállást, önfeláldozást, a munkája iránti teljes odaadást, amely a gyógyításhoz és az embereken való feltétel nélküli segítéshez elengedhetetlenül szükséges." (Eszter testvére, Andrea)


Tanulmányaim, tapasztalatom:

1994.     Asztrológia Tanfolyam
1998.     Angyal Terápia Tanfolyam
2000.   Numerológia
2004.   Szellemsebészet és lélek gyógyászat
2004.   Reflexológia talpmasszázs
2004.   Prananadi I.
2004.   SVT Alap, Haladó, Áttekintő, Ábrás Tanfolyamok
2005.   Spirituális Újjáépítés Tanfolyam
2005.   SVT Tanácsadó Képzés
2006.   E.T.I. Alap modul – Anatómia
2006.   Kinezológia – Touch for Healths I-IV. modulok
2007.   E.T.I. Természetgyógyászat Modul
2007-2011. SVT tanár, Spritiuális Újjáépítés tanár
2009.  Fül addiktológia és fül akupunktúra tanulmányok
2009.  június-október: Abadiania, a Loyolai Szent Ignác Házban spirituális munka a Casa médiumaként
2012.    Kvantum Tudatmező Átalakítás I-II.
2013.    Mátrix Mix Rendszer alapítója, melyet Alap- és Haladó Tanfolyamokon tanítok

2011. januártól-2019. októberig, Budapesten, Szlovákiában, Ausztriában és Abadianiaban a Loyolai Szent Ignác Házban spirituális munka, a Casa médiumaként.


Hogyan is kezdődött az én "Valós Spirituális utam, az Új Életem"?

Gyermekkoromban kezdődött, 5 éves koromig láttam a Szellem világot, bár erről akkor még nem volt tudomásom mi is ez valójában, (nem is beszéltem róla senkinek, gyermekként sem), de sok olyan negatív Szellemet láthattam, akik megmutatták magukat nekem. Igen, féltem tőlük, ilyenkor bátorságot merítve átfutottam Édesanyám szobájába, bekucorogtam mellé és a félelmeim azonnal elszálltak az Ő meleg karjaiban.

1994-ben Izraelben hajókirándulásra mentünk nővéremmel és amikor Betlehemben Jézus születési helyénél jártam, éreztem valami meleg csodálatos érzést. Ezután kezdtem el imádkozni a magam módján Istenhez, Jézushoz. (Néha elmondtam a Mi Atyánkat, de többször csak a saját szavaimat használtam, megköszönve mindazt, amit kaphattam és természetesen mint mindannyian, mindig kértem Őt, hogy miben segítsen az életemben.)

1996-2004-ig fitnesz karrieremet teljesítettem be. Megtanultam a kemény lemondásokkal való szolgálatot, amit kitartóan és céltudatosan végeztem. Kitanultam a táplálkozás módokat, hiszen minden ember másként reagál különböző étrendekre.

1998. augusztusában a Fitness Világbajnokságon 3. helyezést értem el, Las Vegasban. Majd 1998-novemberében Fitness Európa-bajnok lettem, Belgrádban.
1999. augusztusában  Fitness Világbajnok lettem, Las Vegasban.

2003-ban nagyon sok negatív esemény ért el és sok csalódás után (főleg az emberekben), a születésnapom előtt egy héttel számomra egy negatív hír hallatán egy kisebb traumát átélve, hazamentem a kis otthonomba és az "Imádkozó sarkomban" Mennyei Atyánkhoz szóltam. Ahogy elmeséltem Neki a "Lelki fájdalmamat" megkértem Őt arra, hogy mutassa meg az utat, vagy mondja el nekem: miért vagyok itt a Földön? Mi az én élet feladatom? Mert így, ahogy élek nagyon boldogtalan vagyok. Hirtelen térdre rogytam, keservesen sírtam, és csak zokogtam imára kulcsolt kézzel. Körülbelül két óra telhetett el, amikor újra tudatomra ébredtem és Egy Hang szólt hozzám.
Az Ő Mennyei Hangja volt ez. Kicsit megijedtem, ki lehet itt, de később kiderült, hogy Ő szólt hozzám.
Másnap felkeltem és elkezdtem gondolkodni az előző napon történtekről.
Számtalan kérdés született meg a fejemben. Ahogy rágondoltam egy–egy kérdésre, még a végére sem értem, már "a Hang" válaszolt nekem és utat mutatott.

Így kezdődött el az "Én utam", amiben megtalálhattam magamban Istent, aki napról napra minden szívdobbanásnál velem van. Béke lett bennem és nagyon boldog vagyok a mai napon is. Áldott életem van, amit mindennap Mennyei Atyánk dicsőségéért élhetek és cselekedhetek.

Tiszta szívemből kívánom Neked, aki elolvasta ezeket a sorokat, hogy Te is megleld magadban Őt és engedd be Őt az életed minden percébe.

Hiszen Isten Szeret Téged is, és Isten Gyermeke vagy Te is.🙂

Higgy és bízz önmagadban, fogadd el önmagadat olyan csodálatos teremtménynek amilyen vagy, szeresd önmagad és az életed és így Istenben is megtalálod önmagad.

Higgyél, bízzál és feltétel nélkül szeress!

Honnan tudhattam meg, hogy Médium vagyok? És a médiumoknak melyik típusa vagyok?
Amikor először mentem az Entitás elé, Dr. Augusto de Almeida volt az Entitás – Ő rám nézett és csak annyit mondott: "Ülj le meditálni".
Aztán 2009-ben kétszer is kiutazhattam, és az egyik alkalommal csak annyit mondott nekem az Entitás: "Te Médium vagy". Ezzel akkor nem is foglalkoztam, megköszöntem és elfogadtam.

2010. márciusban, amikor legközelebb mentem, az odaérkezésünk napján a Casaban néhány hölgy mondta, hogy itt van "Az Entitás" és találkoztak vele. Nagyon boldog volt mindenki, én is, hogy ők ennyire örültek. Aztán én is elindultam a Casaba. Az Entitás velem szembe jött, megállt, megvárta, amíg odaérek hozzá, majd megöleltük egymást, mint két igazi jó barát, akik már régen találkoztak.
Köszöntem neki illedelmesen, míg Ő feltett nekem 2 kérdést. Az egyikre igennel válaszoltam a másikra nemmel. Ő ezalatt, az idő alatt végig fogta a kezem, majd gondolkodott és mondott valamit. Mivel ekkor még nem beszéltem portugálul, így nem tudtam, hogy mit mondhatott, ezért hazamentem a pousada-ba, ahol laktunk. Éppen a kertben ücsörögtem és élveztem a csendet, amikor egy autó érkezett és a sofőr dudált. Nem gondoltam, hogy nekem szól, ezért újra dudált. Ekkor felkeltem és elindultam a kapu felé, majd megláttam, hogy  kilépett az autójából.

Beengedtem, Ő kérte, hogy hívjam ide a pousada tulajdonosát. Ekkor az összes szobából kezdtek előjönni az emberek, hogy "Itt van "Az Entitás!" így a tulajdonos is megérkezett.
Leültetett egy székre és azt mondta: Ez a nő médium, spirituális tanító és gyógyító.
Ekkor már jött valaki aki lefordította ezek a mondatokat nekem, majd a szobámba bementünk együtt. Ő behívta a tulajdonost és a tulajdonos anyukáját is, és leültette őket az ágyamra, mi egy-egy székre ültünk. Az etikai védelmi okok miatt hívta be a szobába a két hölgyet, akik végig figyelték, hogy mit csinál, amikor is elkezdte a médiummá avatásomat, ami kb. 1 órán át tartott. Behívatta a tolmácsot, aki segített nekem a megértésben. Még kb. 45 percet beszélgettünk. Sokat érdeklődött, kérdezett rólam a családomról és magáról is mondott pár mondatot.

Másnap szerdán reggel az irodájában találkoztam vele újra és a Casaban dolgozó két emberrel együtt, és után a Casaban minden "Casa napon" folytatódott a médiummá avatásom. Így tudtam meg, hogy médium vagyok és igazán mi az én élet feladatom itt ezen a csodás Szív Bolygónkon.


A Meditációs Központ működése

A José Penteado Meditációs Központ 2016. óta működik, hét éven át a Thököly út 81. szám alatt működött, majd 2023. szeptember 1-jén átköltözött a mostani helyére, a Szenice utcába.

A Központban egyéni kezeléseket, kristályágy kezelést, és kis csoportos meditációs rendezvényeket tartunk. A nagyterem 50 fő befogadására alkalmas.